7 april PubQuiz bij Grand Café ’t Keuntje

0

Na het succes van de voorgaande edities organiseert Grand cafe het Keuntje wederom een kennisquiz in gezellige kroeg stijl: De Pub Quiz!

Gezellig met collega’s of vrienden testen wie de meeste kennis in huis heeft. Want wie weet het meeste van muziek, film en sport, of algemene kennis? De vragen stellen jullie flink op de proef met deze gezellige interactieve quiz!

Onze presentator laat de vragen in verschillen rondes voorbij komen op een groot scherm. Jullie team moet binnen 20 seconden stemmen met de mobiele telefoon. Dit maakt het extra enerverend. De spelrondes variëren van algemene kennis, sportvragen, geschiedenis, muziek fragmenten tot politiek en nog veel meer! Tussen de rondes door zullen tussenstanden bekend worden gemaakt wat zorgt voor hilariteit en nog meer fanatisme. Lopen jullie in op de concurrentie, of juist andersom?

Je kunt je opgeven via 0610665852 of via [email protected]. Je kunt individueel meedoen of met een team. De teams bestaan uit maximaal 5 personen en het is gratis om mee te doen. De start is om 21.00 uur en er kunnen maximaal 60 personen meedoen

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.