• Evenementen
  • Webcam
  • Evenementen
  • Webcam

Adverteren op HoltensNieuws.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wordt partner van HoltensNieuws.nl

HoltensNieuws.nl is de grootste onafhankelijke en niet commerciële nieuwssite in Holten met dagelijks nieuws, de Smidsbelt Webcam, historie Holten en ruim 50.000 foto’s. U vindt HoltensNieuws.nl alleen op Internet. Binnen HoltensNieuws.nl zijn er diverse mogelijkheden om uw advertentie te plaatsen. De populairste katernen van HoltensNieuws.nl zijn de voor- en nieuwspagina’s, de Smidsbelt Webcam pagina en uiteraard ons fotoalbum. HoltensNieuws.nl is onderdeel van stichting Media Promoties Salland.

Stichting Media Promoties stelt zich als doel ‘het promoten van berichten, evenementen en bedrijven’ in de breedste zin van het woord. Via verschillende websites, Facebook, Twitter, Google+ en andere social media partners brengen wij nieuws items, persberichten, foto reportages en film reportages naar een groot publiek.

Bezoekers aantallen:
Hoogst aantal unieke bezoekers in een kalendermaand: 62.492 unieke bezoekers
Hoogst aantal pagina’s opgevraagd in een kalendermaand: 243.821 pagina’s
Hoogst aantal unieke bezoekers op een dag: 7.744 unieke bezoekers

“Een jaar uw logo of uiting op HoltensNieuws.nl is goedkoper dan twee keer een advertentie plaatsen in een krant!”

U bereikt veel Holtenaren met uw advertentie en de tarieven zijn erg gunstig. HoltensNieuws.nl is ALLEEN mogelijk met steun vanuit het bedrijfsleven! Door uw advertentie op HoltensNieuws.nl laat u ook uitdrukkelijk zien dat u een bijdrage levert aan het “HoltensNieuws.nl” project. Neem vandaag nog contact op met [email protected] voor meer informatie!

Meer informatie:

Anton Bulsink of Hans Grobben
[email protected]

Log hieronder in op je account

Vul onderstaande gegevens in voor je account

Achterhaal je wachtwoord

Geef je gebruikersnaam of email adres in om je wachtwoord te resetten.