Open huis Waerdenborch

0

HOLTEN – Op 31 januari en 7 februari is het Open Huis op scholengemeenschap De Waerdenborch.

Alle leerlingen van groep 8 en hun ouders zijn van harte welkom om sfeer te proeven en een kijkje te nemen. Het Open Huis is van 18.30 tot 21.30 uur.

Leerlingen van groep 8 moeten binnenkort een belangrijke keuze maken. Naar welke middelbare school gaan ze? Tijdens het Open Huis van De Waerdenborch krijgen leerlingen de kans om alvast sfeer te proeven. Maar ook kunnen ze vragen stellen over de lessen, de school en hoe alles werkt.

Docenten en leerlingen laten de toekomstige leerlingen graag de school zien en vertellen meer over de lessen, de klassen en wat je verder allemaal te wachten staat. Op de locatie in Holten zijn er voor ouders speciale korte voorlichtingsrondes: om 18.45, 19.30 en 20.15 uur.  Op vrijdag 31 januari is het Open Huis op de locatie in Goor. Op vrijdag 7 februari op de locatie in Holten. Het Open Huis is van 18.30 tot 21.30 uur.

De Waerdenborch is een openbare scholengemeenschap met een zeer breed onderwijsaanbod, van lwoo tot gymnasium. Er zijn twee vestigingen, in Holten en in Goor. Om leerlingen van de onderbouw vertrouwd en wegwijs te maken, hebben zij les in een eigen deel van de school met een eigen ingang en schoolplein. Naast de grote keuze aan onderwijs, organiseert De Waerdenborch ook veel activiteiten als sportdagen, excursies, bedrijfsbezoeken en uitwisselingen met buitenlandse scholen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer