Dames nemen revanche op LHC 2

0

HOLTEN – Dames 1 moest na de nederlaag tegen Broekland van vorige week zondag tegen de nummer 3, LHC 2.

In het begin van de competitie werd in Lemelerveld verloren, omdat er maar liefst 4 speelsters uit het 1e team (hoofdklasse) meespeelden tijdens die wedstrijd.
Voor een goed gevulde sporthal ’t Mossink startten beide teams afwachtend. De eerste 10 minuten ging de stand gelijk op (2-2)

Daarna nam Holten het heft meer in handen en liep het met goed spel uit naar een 7-4 voorsprong. Holten bleef goed spelen en de rust brak aan met een 15-10 voorsprong. Het eerste deel van de 2e helft verliep – zoals wel vaker – wat stroever. Alleen behield Holten nu wel de opgebouwde voorsprong. (18-13) Na een kwartier verloor gooide LHC meer fysieke kracht in de strijd. Holten raakte wat van slag en LHC zag kans om terug te komen tot 20 -18.

De dames waren echter niet van plan om hetzelfde te laten gebeuren als vorige week. Met de ondersteuning van het hele team was het Karlijn Bekkernens die in de slotfase de afronding voor haar rekening nam. Met haar fysieke inzet nam ze de laatste 6 treffers voor haar rekening. LHC had daar geen voldoende verweer meer tegen en moest met 26-22 het hoofd voor Holten buigen. Scores: Karlijn Bekkernens 11; Jessica Smit 7; Marjolein, Nijland, Annemiek Nijland, Lieke Ebrecht 2;
Elke Dorlas, Julia Hanevelt 1.
Door deze zege vergrootte Holten de afstand met nummer 3 tot 6 punten. Komende weekeinde is dames 1 vrij. De week daarop (26-1) wordt thuis gespeeld tegen SDOL 2.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.