Haarschool wint handbalwedstrijden basisscholen

0

HOLTEN – Woensdag 6 en 13 november hebben de vijf basisscholen van Holten gestreden om het handbalkampioenschap van Holten. Dit werd gedaan door de kinderen van groep 7/8 van de Haarschool, Holterenk, Dijkerhoek, Bosschool en Regenboog. De Haarschool is er vandoor gegaan met de titel in de jongens- en meisjespoule.

Alle teams hebben voorafgaand aan dit toernooi deelgenomen aan een handbaltraining dat is verzorgd door HV Holten. Mede hierdoor ontstond er een spannende competitie. Het jongens- en meisjesteam van de Haarschool stonden in de finale doordat beiden tweede waren geworden in de poule. Bij de jongens stond de Regenboog als poulewinnaar in de finale. Als snel maakte de Haarschool de openingstreffer. Dit verschil kon niet meer weggewerkt worden door de Regenboog. De jongens van de Haarschool zijn kampioen geworden met een 2-1 winst op de Regenboog. In de meisjespoule stond de Bosschool als poulewinnaar in de finale. Zij waren niet opgewassen tegen het handbalgeweld van de Haarschool. Ondanks een sterkere poulefase, moesten zij de winst in de finale met 3-1 aan de Haarschool laten. Daar waar beide teams van de Haarschool in het onderlinge resultaat met hun medefinalist aan het kortste eind trok, lukte het hen toch om er met twee titels vandoor te gaan. De jongens en meiden van de Haarschool zullen deelnemen aan de regionale schoolhandbalkampioenschappen. HV Holten zal hen daar zo goed mogelijk op voorbereiden.

Alle wedstrijden hebben onder deskundige leiding gestaan van de scheidsrechters van HV Holten. Zij hebben alle teams beoordeeld op sportiviteit. De meisjes van de Regenboog zijn verkozen als sportiefste team.

Eindstand jongenspoule: 1. Haarschool, 2. Regenboog, 3. Dijkerhoek, 4. Holterenk.

Eindstand meisjespoule: 1. Haarschool, 2. Bosschool, 3. Regenboog, 4. Holterenk, 5. Dijkerhoek.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer