Dames trimhockey Holten in origineel wedstrijdtenue!

HOLTEN – Eindelijk is het dan zover: een eigen origineel wedstrijdtenue voor de Holtense trimhockey-dames.

Dankzij het nieuwe kunstgrasveld van Hockey Club Holten is ook de trimhockey groep zo gegroeid dat De Lingeriewinkel en Leerkes Elektro sponsor wilden worden. Jarenlang is er over gesproken tijdens de “derde helft” van de trainingsavonden. Maar hoe kom je aan een sponsor als je maar 6 wedstrijden per jaar speelt en alleen maar voor het plezier?

Totdat de Hockeyclub Holten eindelijk ging verhuizen naar een nieuw kunstgrasveld. Daar komen veel nieuwe leden op af, ook bij de trimhockeydames. Met een enthousiast team van ruim 25 dames komt de wens van een eigen tenue dichterbij. Zeker als de eigenaresse van De Lingeriewinkel beginnend hockeyster wordt en we een lid hebben van de importeur van sportkleding Deventrade BV.

Origineel is het tenue zeker: de kleuren van de Hockeyclub Holten komen alleen terug in het logo: voor de rest is het een echt “dames-setje” geworden. Grijs met roze en op de achterzijde een getekende korsetveter met een knipoog naar De Lingeriewinkel. Uiteraard met grijs-roze sokken en een bijpassend trainingspak een complete outfit om trots op te zijn.

Reden voor een feestje natuurlijk: de presentatie was in De Lingeriewinkel met wijn en hapjes en daarna in optocht naar het station Holten voor de foto’s.

De trainingsavonden op woensdag worden  nu een stuk fleuriger. En de uitnodiging voor de eerste wedstrijd in nieuw tenue is de deur uit: een echte derby thuis tegen de Hockey Club Twello op een woensdag in mei. Bovendien staat het heren-trimhockeyteam Holten te popelen om een wedstrijd te spelen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer