Zondag 17 april live in Het Bonte Paard “Lady en de Vageband.”

HOLTEN / DIJKERHOEK – Lady en de Vageband, met in zijn gelederen Dijkerhoeker Gerwin Holmer, is ontstaan in de zomer van 2000. Toen besloten twee kameraden al zonnende bij het lokale zwemparadijs in Hengelo (Gld) een band te beginnen.

Tegenwoordig heeft het duo enkele enthousiaste muzikanten om zich heen verzameld en diverse succesvolle optredens achter de rug. Kernwoorden voor de band zijn: veel plezier en lol maken, interactie met het publiek en een 100 procent inzet. Dit wordt nog eens versterkt door een enthousiaste zangeres en een breed scala aan instrumenten waarmee de band zich bedient: van gitaar tot saxofoon, van synthesizer tot banjo.

Lady en de Vageband speelt voornamelijk bekende rock en popnummers waarvan door niet voor de hand liggende overgangen geheel eigen (vage) versies gemaaktworden. Van Nick en Simon naar Brohymn? Eitje! Van de Bolero naar Greenday? Net zo makkelijk. Het blijft Lady en de Vageband!

De band treedt onder andere op in kroegen, zalen, tent- en schuurfeesten, festivals en bij andere feestelijke gelegenheden. En op 17 april dus in het café van Het Bonte Paard. Aanvang 17.00 uur Entree € 6.00

Lady en de Vageband bestaat uit:

  • Annemiek Zweers – Zang, Bas, Saxofoon
  • Geert Menkveld – Gitaar, Akoustische gitaar
  • Geert-Jan Hendriks – Gitaar, Banjo, Bas
  • Gerwin Holmer – Drums
  • Rick Hendrix – Toetsen, Zang

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer