Countryfair bij “de Panne”

0

HOLTEN – Op Hemelvaartsdag donderdag 13 mei wordt er voor de vierde keer een countryfair georganiseerd bij boerderij De Panne aan de Schreursweg 12 in Holten. Van 11.00 tot 17.00 uur is men welkom op de fair waar gemoedelijkheid en gezelligheid voorop staan.

Mede dankzij een variëteit aan kramen, zo rond de veertig, die gegroepeerd staan rondom de boerderij. Ieder met een eigen stijl. Zo is er een kraam met Turkse etenswaren (ter plekke bereidt), een kraam met Surinaamse roti, ijs van de plaatselijke bakker, zelfgemaakte jam, een kaaskraam, een wijnboer en natuurlijk zijn er ook kleding, sieraden,schilderijen, brocante, tuinmeubelen en bloemen en planten te koop.

Ook zijn er veel activiteiten om eens rustig te bekijken, zoals mandenvlechten, paling roken, er is een verhalenverteller, en een roofvogelshow.

Er zal een klein terras aanwezig waar men versnaperingen kan kopen. Voor de kinderen is er pony rijden, schminken, ketting -en armbandjes maken, broodjes bakken en haren invlechten.

Ook is er op deze dag op het tegenovergelegen terrein van ponyclub ‘de Bergruitertjes’ een groot pony concours, waar ook het nodige te zien zal zijn.
Er is zowel voor de fietser als de bezoekers per auto voldoende parkeergelegenheid.
De entree bedraagt 3 euro en dit is inclusief parkeren. De entreegelden worden na aftrek van de kosten geschonken aan een goed doel. Dit jaar is het voor de plaatselijke wereldwinkel.
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.