Zomerfair bij Dondertman

HOLTEN/ESPELO – Kinderboerderij Dondertman verzorgt zaterdag 24 augustus een gezellige Zomerfair bij het Boshuus.

Tegelijkertijd wordt in de weide achter het grote parkeerterrein de jaarlijkse fokveedag gehouden.

De inmiddels populaire Dondertman Fairs bieden voor elk wat wils en zijn gratis toegankelijk. Wie daarna de kinderboerderij wil bezoeken betaalt wel de normale entreeprijs van 2 euro (vanaf 2 jaar). Op vertoon van de kaart hebben donateurs vrij entree. De fair duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Een flink aantal standhouders presenteert zaterdag een gevarieerd aanbod aan producten. Zo zijn er verschillende sieraden, ambachtelijk spek en soep, kinderboeken, allerhande decoratiematerialen, kaarten, glas graveren en brei- en haakmaterialen. Ook de Welfare is weer van de partij. De fair wordt omlijst door muziek.

En wie eens wil zien hoe het keuren van koeien en kalfjes in zijn werk gaat kan diezelfde dag gratis terecht in de weide achter het parkeerterrein. Tijdens de jaarlijkse fokveedag laten veehouders uit Holten en omgeving hun dieren in diverse categorieën beoordelen op leeftijd, uiers en benen. Ook de Kalveropfokclub is weer van de partij.

Gezelligheid troef dus en samen met de kinderboerderij extra reden voor een ontspannend en leerzaam uitstapje. Kinderboerderij Dondertman is tot eind augustus dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.