Skeeleren en schaatsen in Borne

0

HOLTEN / BORNE – Holtenaar Rolph Markvoort geeft schaats- en skeelertraining bij de Bornse schaats- en skeelervereniging. Deze vereniging zet zich in voor de jeugd en in de komende winter ook voor volwassenen. De Bornse schaats –en skeelervereniging is een nog jonge vereniging welke als doelstelling heeft om beginnende schaatsers op een prettige manier het schaatsen aan te leren.

De verenigingen van Losser, Oldenzaal, Enschede en Borne hebben een samenwerkingsverband, wat inhoud dat zij gezamenlijk op elk gewenst niveau trainingen aan kunnen bieden, verspreid over verschillende uren in de week. Wanneer men bij de BSS gaat schaatsen betekent dit dat men er in een gepaste niveaugroep terecht kan.

In de zomer is de vereniging ook actief met trainingen en les geven voor skeelers. Daarnaast verzorgen wij 1 maal per jaar een bij de KNSB aangemelde Skeelertocht en de jaarlijkse Bornse Avond Fiets4daagse.

Voor de gevorderde schaatsers bieden wij de mogelijkheid om in een trainingsgroep het schaatsen te verfijnen. Daarvoor beschikt de vereniging dan ook over gediplomeerde trainers met KNSB licentie.

Voor verdere informatie kunt u terecht op http://www.schaatsenborne.nl en voor aanmeldingen kunt u terecht bij: [email protected] of [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.