Nieuw in Holten: brasserie Smaakvol

0

HOLTEN – Een enkeling heeft afgelopen weekend al kennis gemaakt met de nieuwe brasserie in Holten.

Voor diegenen die nog onwetend zijn: brasserie Smaakvol opent haar deuren begin oktober aan de Stationsstraat 9, naast café Toontje.

Afgelopen weekend opende brasserie Smaakvol tijdelijk haar deuren en konden gasten van de Keunefeesten er terecht voor een drankje en het “keunemenu”. Na het bruisende weekend zijn de deuren weer gesloten want momenteel wordt er in de brasserie hard gewerkt aan een metamorfose. Het pand wordt aan de binnenzijde van top tot teen geschilderd, nieuw meubilair moet het plaatje straks compleet maken. De vorderingen kunt u volgen via de facebookpagina of onze website http://www.brasserie-smaakvol.nl.

Bij brasserie Smaakvol kunt u vanaf begin oktober terecht voor lunches en diners van 1 tot 50 personen. Gerechten van de kaart kunnen niet alleen in de brasserie of op het terras besteld worden, ook als gast van café Toontje is het mogelijk om te genieten van deze gerechten.

De brasserie kan ook afgehuurd worden voor feestjes en partijen tot 50 personen, denk hierbij aan verjaardagen, huwelijksfeesten, vrijgezellenfeesten en familiefeesten. Met een gezelschap is het mogelijk om a la carte te dineren, echter is het ook mogelijk om een buffet te serveren.

Heeft u een feest op lokatie? Brasserie Smaakvol is ook uw partner als het gaat om cateringen, groot of klein. Wij kunnen uw gasten voorzien van een hapje en drankje op iedere gewenste lokatie, buffetten kunnen wij uiteraard ook leveren. Daarnaast verzorgen wij bedrijfslunches en beschikken wij over een bezorgservice voor broodjes en diners.

Kortom, brasserie Smaakvol is graag uw partner als het gaat om eten en drinken in de breedste zin van het woord. Wilt u meer informatie? Bel dan gerust met 06-53381656 of stuur een mail naar [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.