Holtense Dokihorse genomineerd voor titel Ruitersportwinkel van het Jaar

0

Dokihorse.com, de ruitersportwebshop van Holtense onderneemster Dominique van der Duin, is genomineerd voor de titel ’Ruitersportwinkel van het jaar’ in de categorie Webshops. De verkiezing, een initiatief van horses.nl, is al jarenlang dé ruitersportwinkelverkiezing van Nederland. Zes andere genomineerden strijden samen met Dokihorse om de felbegeerde titel. In juni wordt de winnaar gekozen op basis van het oordeel van een vakjury en publieksstemmen. Stemmen kan tot 31 maart.

„Winkelen bij Dokihorse is een feestje voor de ruitersportliefhebber”
Diverse vooraanstaande partijen uit de Nederlandse ruitersportsector droegen Dokihorse voor als kandidaat. Een aantal belangrijke redenen die voor de nominatie doorslaggevend waren zijn een uitmuntend en gevarieerd assortiment, optimale prijs-kwaliteitverhouding, persoonlijke service en hoge klant- en gebruiksvriendelijkheid binnen de webshop en bij de afhandeling van bestellingen.

Eigenaresse Dominique van der Duin is blij verrast met de nominatie: „We werken er elke dag heel hard aan om winkelen in onze webshop tot een feestje voor de ruitersportliefhebber te maken. De nominatie is een enorme waardering en bovendien een teken dat we hard op weg zijn één van de meest vooraanstaande ruitersportwebshops van Nederland te worden. Daar zijn we ontzettend blij mee en trots op.” Van der Duin is een succesvol internetonderneemster binnen de ruitersportsector met twee drukbezochte webshops; dokihorse.com en RijbroekenOutlet.nl.

Stem op Dokihorse
Het oordeel van een vakjury bepaalt samen met dat van een mysteryshopper voor 60% welke van de in totaal zeven genomineerden de winnaar wordt. De overige 40% wordt bepaald door publieksstemmen. Op de website http://www.ruitersportwinkelvanhetjaar.nl kan iedereen zijn stem uitbrengen. Van der Duin: „De zes genomineerden waartegen we het opnemen zijn allen onwijs gerenommeerde webshops die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. We zijn dan ook onwijs trots om hier als Dokihorse tussen te mogen staan. Uiteraard hopen we de verkiezing uiteindelijk te winnen. Elke stem is dan ook meer dan welkom en wordt ontzettend gewaardeerd.” Stemmen kan tot 31 maart. Iedereen die stemt ontvangt van Dokihorse 10% korting en maakt bovendien kans op €50,- shoptegoed. In juni wordt de Ruitersportwinkel van het Jaar bekendgemaakt.

Over Dokihorse
Dokihorse heeft alles in huis voor ruiter en paard en staat voor topkwaliteit tegen de scherpste prijzen. Aan de basis van alles wat men in de webshop vindt staan passie en liefde voor de ruitersport. Al sinds 2005 biedt Dokihorse een scala aan artikelen voor jong en oud. Er wordt veel tijd en zorg gestoken in het selecteren van de mooiste producten en het volgen van de laatste trends op het gebied van mode, comfort, veiligheid en verzorging. Die verzamelt Dokihorse in haar webshop. Men profiteert constant van leuke acties en kortingen waardoor shoppen bij Dokihorse een feestje voor iedere ruitersportliefhebber is!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.