Een Healing voor je innerlijke kracht

HOLTEN – Energie, ik verwonder me er elke keer weer over. Ik ben blij dat ik er mee mag werken en elke keer ben ik weer verrast door de eenvoud en de resultaten van een healing.

Daarnaast geef ik ook de Energie Healing ook op afstand.

Voor wie
Voor mensen en kinderen die klachten hebben, pijn hebben of ziek zijn.

Wat houdt een Energie Healing in?
Bij een energie healing mag ik samen met jou kijken naar de boodschap van jouw klachten of pijn op dat moment. Ik ervaar de energie ( vaak geblokkeerd ) die er op dat moment in jou leeft en bij het ondergaan van een healing mag deze energie weer gaan stromen. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt weer geactiveerd.

Het lichaam reageert op zijn/haar eigen manier op deze energie verandering.
Hoe gaat het in zijn werk?

Het enigste wat je hoeft te doen is ontspannen te liggen en de healing laten gebeuren. Dit kan zowel op afstand als ter plekke.

Op afstand gaat het als volgt:
We spreken via e-mail of Skype een moment af waarop we de healing gaan doen. Jij mag dan rustig gaan ontspannen op de plaats waar je dan bent en na de healing nemen we contact met elkaar om het ervarene uit te wisselen.

Ik werk in de praktijk van Rita Beldman in Holten.

Ik hoop je te ontmoeten.

Reacties zijn gesloten.