VVD Lokaal Discussieavond

0

Discussie-avond toekomst Nederlandse landbouw en verkeersveiligheid Dijkerhoek

Op 26 februari a.s. organiseert VVD Lokaal Rijssen-Holten een bijzondere bijeenkomst bij Het Bonte Paard in Dijkerhoek. Twee onderwerpen zullen centraal staan die avond, namelijk de toekomt van de Nederlandse landbouw en de verkeersveiligheid in Dijkerhoek.

Geert Stevens, betrokken ondernemer in het buitengebied van Holten en tevens bestuurslid van de land- en tuinbouworganisatie (LTO), is onze gast en hij zal zijn visie geven op diverse onderwerpen en vraagstukken. Te denken valt onder andere aan; wat de invloed is van Brussel op de regelgeving voor onze agrariërs, maar ook zal de problematiek rond asbestdaken en de vergrijzingen van de agrariërs aan bot komen.

Daarnaast komt Wim Salomons, verkeerskundig ontwerper en verbonden aan Veilig Verkeer Nederland, om met de aanwezigen in gesprek te gaan over de verkeersonveilige situatie in Dijkerhoek, om precies te zijn; het kruispunt van de N344 met de Dijkerhoekseweg. Hier gebeurt regelmatig een ongeluk en daarom is vanuit diverse hoeken al eerder de wens kenbaar gemaakt om dit kruispunt aan te pakken. Wim zal zijn kennis en ervaring op het gebied van verkeersveiligheid delen en mogelijke oplossingen aandragen om de huidige, onveilige situatie ten einde te brengen.

Het belooft een interessante en boeiende avond te worden waarbij u van harte welkom bent. Vanaf 19.30 staat de koffie en thee klaar, om 20.00 begint het programma.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer