Speel-o-theek ‘de Boshut’ verhuist!

HOLTEN – Vanaf woensdag 13 april heeft speel-o-theek ‘de Boshut’ haar definitieve onderkomen gevonden in de kelder van het dorpshuis aan de Tuinstraat. De laatste paar maanden hebben zij tijdelijk huisvesting gehad in lokaal 7 van het dorpshuis, en na een flinke klusdag tijdens NL Doet, is de kelder nu klaar voor gebruik.

Wegens de verbouwing van het dorpshuis heeft de speel-o-theek besloten de uitleentermijn van het speelgoed te verlengen tot en met de zomervakantie. De uitleentermijn wordt verlengd naar 4 weken in plaats van 3 weken. Voor leden van de speel-o-theek geldt daarnaast ook dat zij tijdelijk kunnen lenen voor maximaal 5 punten in plaats van de standaard 3 punten. Een interessante actie, zeker nu de speel-o-theek nieuw buitenspeelgoed beschikbaar heeft!

De speel-o-theek kan nog steeds heel goed vrijwilligers gebruiken, dus bij interesse naar vrijwilligerswerk bij deze enthousiaste groep, neem contact op met Eveline Oolbekkink: 06 40 18 76 60.

Voor meer informatie over de speel-o-theek kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, of neem een kijkje op http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer