voor Holten, door Holten

Speel-o-theek ‘de Boshut’ verhuist!

0

HOLTEN – Vanaf woensdag 13 april heeft speel-o-theek ‘de Boshut’ haar definitieve onderkomen gevonden in de kelder van het dorpshuis aan de Tuinstraat. De laatste paar maanden hebben zij tijdelijk huisvesting gehad in lokaal 7 van het dorpshuis, en na een flinke klusdag tijdens NL Doet, is de kelder nu klaar voor gebruik.

Wegens de verbouwing van het dorpshuis heeft de speel-o-theek besloten de uitleentermijn van het speelgoed te verlengen tot en met de zomervakantie. De uitleentermijn wordt verlengd naar 4 weken in plaats van 3 weken. Voor leden van de speel-o-theek geldt daarnaast ook dat zij tijdelijk kunnen lenen voor maximaal 5 punten in plaats van de standaard 3 punten. Een interessante actie, zeker nu de speel-o-theek nieuw buitenspeelgoed beschikbaar heeft!

De speel-o-theek kan nog steeds heel goed vrijwilligers gebruiken, dus bij interesse naar vrijwilligerswerk bij deze enthousiaste groep, neem contact op met Eveline Oolbekkink: 06 40 18 76 60.

Voor meer informatie over de speel-o-theek kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, of neem een kijkje op www.socuweholten.nl

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link