Openingstoernooi Tennisclub Holten goed bezocht

0

HOLTEN – Het tennisseizoen is begonnen met het traditionele openingstoernooi waarbij de jeugd en volwassenen elkaar na de winterperiode weer in de buitenlucht treffen.

Het was zondag best goed weer, beetje vochtig met een klein zonnetje. De barcommissie verdiend ook een pluim omdat zij de verbinding in de club hebben gelegd door een geheel verzorgde lunch te presenteren. Niet alleen tennissen dus maar ook een gezellig samenzijn.

De jeugd speelde in vijf poules om de winst. In poule 1 was Isabelle Schippers als nieuw lid uiteindelijk de winnaar. Poule 2 is gewonnen door Esper van Dongen en in poule 3 was Gijs Martens de sterkste. Op de achterste 2 banen kwam Olaf Brands in poule 4 en Leon van Beek in poule 5 als winnaar uit de bus.

Alle winnaars kregen mooie prijzen van Sport 2000 Buitink uitgereikt. De voorzitter van de jeugdcommissie vertelde met trots dat het sponsorprogramma ‘get out fit’ nu al geslaagd is. Alle actieve tennisjeugd kon het nieuwe tennis outfit passen om met de competitie in club outfit de strijd te kunnen aangaan.

De tennisclub in Holten mag zich verheugen in toenemende populariteit bij de locale jeugd. Van de basisscholen volgen 45 kinderen het programma ‘ik kies voor sport en cultuur’. Van de Waerdenborch komen bijna 200 kinderen de komende weken op bezoek voor een kennismakingsles.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer