Nieuw theaterprogramma 2014-2015 Kulturhus

0

HOLTEN – In september start weer een nieuw theaterseizoen in het Kulturhus Holten. Met optredens van onder meer Pieter Derks, Hans Dorresteijn, Vrouw Holland en het Sallandse trio 3 Koteboebo heeft het Kulturhus een paar ijzersterke troeven in handen. Om het nieuwe theaterprogramma te vieren, is er een speciale vroegboekactie: tot 1 juli a.s. het 5e kaartje gratis bij reservering online.

Maar liefst dertien nieuwe shows staan op het programma voor september 2014 tot en met april 2015. Het programma is gevarieerd. Naast oude bekenden staan dit jaar opvallend veel nieuwe namen op het programma. Zo trakteert onder meer Hans Dorrestijn het publiek op prachtige liedjes en mooie conferences. Geeft Marc de Hond, zoon van Maurice de Hond, zijn eerste solo-optreden en belooft het optreden van Richard Groenendijk, vaste tafelgast van RTL Late Night, een avond te worden vol hilarische verhalen en scherpe observaties.

Van Tukkerpret tot publiekslievelingen
Wegens groot succes afgelopen seizoen staan een aantal artiesten ook komend seizoen op het podium van het Kulturhus.  Zo komt na groot succes van afgelopen seizoen Pieter Derks weer naar Holten. Dit keer met zijn nieuwe show ‘Zo goed als nieuw’.  En Yentl & De Boer, de lievelingen van het Holtens publiek van het Amsterdam Kleinkunst Festival 2013, staan nu met eigen muzikale en absurdistische show  op het podium. Ook goed nieuws voor liefhebbers van dialect, zij kunnen  genieten van het Sallandse trio 3 Koteboebo en de show Tukkerpret van Karel van de Kate.

Ieder 5e kaartje cadeau
Kaarten kunnen vanaf 15 mei besteld worden voor de nieuwe shows. Dat kan via http://www.kulturhusholten.nl. Tot 1 juli 2014 is er een speciale vroegboekactie: ieder 5e kaartje cadeau bij bestellingen vóór 1 juli 2014. De kaarten hoeven hierbij niet van dezelfde voorstelling zijn.

Programmaboekje huis-aan-huis
Het nieuwe theaterprogramma is  huis-aan-huis verspreid in Holten. Ook ligt het bij de receptie in het Kulturhus  en kunt u de shows bekijken en direct reserveren op http://www.kulturhusholten.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.