Jaarlijkse Griepvaccinatie Holten op maandag 20 oktober 2014

0

HOLTEN – Griep is voor jongere, gezonde mensen een vervelende maar onschuldige ziekte. Voor andere mensen kan griep wel ernstige gevolgen hebben. Wist u dat elke winter in Nederland gemiddeld 20.000 mensen in het ziekenhuis worden opgenomen en 2.000 mensen overlijden als gevolg van griep? Dit zijn meestal 60-plussers of mensen met een verminderde afweer, diabetes of een hart- long- of nierziekte. Voor hen is een jaarlijkse griepprik dus extra belangrijk. De griepprik wordt alleen voor deze mensen aanbevolen en gratis gegeven.

Ook mensen die voor 1 mei volgend jaar 60 jaar worden, komen voor een gratis griepprik in aanmerking. De mensen die behoren tot een van deze risicogroepen hebben al automatisch een uitnodiging thuis gestuurd gekregen. Er wordt gevaccineerd op maandagavond 20 oktober 2014 tussen 18.00 en 20.00 uur in de gymzaal aan de Vrijheidslaan te Holten, achter de groepspraktijk van de huisartsen.

Mensen die niet in aanmerking komen voor een gratis griepprik kunnen, indien zij toch een griepprik willen ontvangen, een recept afhalen bij de groepspraktijk. Met dit recept kunnen deze mensen ook terecht op de vaccinatieavond 20 oktober. Deze mensen ontvangen hiervoor een nota.
 
Grote inspanning: kom naar de sporthal
Het vaccineren van een grote groep mensen, die in aanmerking komen voor deze griepvaccinatie, is een grote inspanning. Om de werkdruk van de griepvaccinatie in de dagelijkse praktijk zoveel mogelijk te verminderen wordt u dringend gevraagd om op de bovengenoemde vaccinatieavond naar de sporthal te komen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.