Slocktoberfest: een feest voor jong en oud

0

HOLTEN / DIJKERHOEK – Een super gezellig feest met muziek voor jong en oud, dat is het Slocktoberfest in een notendop. Voor het vijfde jaar op rij vindt het feest plaats achter van der Meij op de grens van Dijkerhoek en Bathmen (Bussinksweg). Begonnen als een klein feest voor vooral de buurtschap, maar uitgegroeid tot een feest voor de hele regio!

Zaterdagavond 11 oktober zijn the Rousers de band van de avond. Een enthousiaste rock coverband uit Bathmen! Deze energieke muzikanten stemmen hun covers perfect af voor de locatie waar gespeeld moet worden. Wat deze locatie dan ook mag zijn, The Rousers bedenken altijd weer een passende show waar de voetjes al snel van de vloer zullen gaan en er gegarandeerd gefeest kan worden.

Het repertoire van The Rousers is zeer variërend, de wat rustigere nummers worden prima gecombineerd met stevige rock ‘n roll uit alle tijden denkbaar. Zo blijft het van begin tot eind een boeiende show gevuld met leuke interactie, veel energie en de nodige pit. Oftewel covers in het welbekende “rouser jasje”, dat maakt een optreden van The Rousers voor jong en oud een unieke ervaring!

Radio maken, radio maken en radio maken. Vraag Domien Verschuren naar de 3 dingen die hij het liefst doet in het leven en dit is zijn antwoord. Maar de tijd dat hij moest fantaseren over mixers, knoppen en schuiven is nu voorgoed voorbij. Tegenwoordig is hij namelijk van maandag tot en met vrijdag aan het werk voor alweer zijn tweede programma op 3fm voor BNN. Tussen 7 en 10 ’s avonds is hij te horen met Dit Is Domien!

Naast de uren op de radio is Domien regelmatig in het land om het uitgaanspubliek te vermaken met de nieuwste muziek. Domien zorgt altijd voor een goede sfeer! Dit jaar zal hij de voetjes van de vloer draaien bij het Slocktoberfest!

De tent gaat om 21.00 open waarna de avond zal worden afgetrapt met de vinyl schijfjes van de Zwarte Raaf Radio, het programma zal verder worden opgevuld en afgesloten door DJ Sjors.

Het is duidelijk, het Slocktoberfest is een superfeest voor jong en oud met voor ieder wat wils. Dus… ben jij er ook bij op 11 oktober?
Kijk voor meer informatie op http://www.slocktoberfest.nl en volg ons via Twitter (@Slocktoberfest) en Facebook (facebook.com/slocktoberfest).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.