Huis kopen?

0

HOLTEN – Laat u informeren op de inloopavond bij Vincent Makelaars.
 
Op donderdagavond 29 maart organiseert Vincent Makelaars samen met H&A Assurantiën en Hypotheken (Henk Eshuis) een inloopavond voor kopers op de woningmarkt. Op deze avond kunt u informatie krijgen over het kopen van een woning en kunt u laten berekenen wat u maximaal kunt lenen.

Open Huizen Dag
Met deze informatie kunt u een selectie maken uit het ruime aanbod van deelnemende woningen aan de Open Huizen Dag. Op 31 maart kunt u geheel vrijblijvend en zonder het maken van een afspraak tussen 11.00 en 15.00 een kijkje binnen nemen in uw droomhuis.

Overdrachtsbelasting 2%
Op dit moment is de overdrachtsbelasting slechts 2% in plaats van 6%. Ook ú heeft dit voordeel bij de aankoop van een woning. Maar wacht dan niet te lang, deze maatregel is van kracht tot 1 juli 2012!

Kom gerust binnenlopen op donderdag 29 maart a.s. tussen 18.00 en 21.00 uur. U bent van harte welkom op het kantoor van Vincent Makelaars aan de Dorpsstraat 33 in Holten. Voor meer informatie bezoek onze website http://www.vincent-makelaars.nl. Telefoonnummer 0548-361964.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.