Handbal zoekt vrijwilligers

0

HOLTEN – HV Holten is een actieve, bloeiende vereniging; momenteel zijn er bijna wekelijks nieuwe aanmeldingen van nieuwe leden.

De taken binnen onze vereniging worden door een enthousiaste club vrijwilligers vervuld, die op deze wijze ervoor zorgen dat alle leden met veel plezier de handbalsport kunnen beoefenen.

HV Holten is erg blij met deze groep, waarvan vele al jaren actief zijn, maar zou dit graag verder willen uitbreiden.

Er is binnen de vereniging een enthousiaste werkgroep gestart die hiermee aan de slag is gegaan, zij hebben de taken in kaart gebracht en gezocht naar manieren om vrijwilligers te werven.

Een van die manieren is  door middel van een bel-campagne, alle leden (bij de jeugdleden hun ouders) worden gebeld met de vraag “Wat ga jij voor de handbal vereniging doen”.

Vanaf 10 april zal iedereen gebeld  worden door een werkgroep- of bestuurslid.

De vereniging hoopt met deze rechtstreekse benadering veel nieuwe vrijwilligers te kunnen krijgen. Vele handen maakt licht werk en maakt het makkelijker om de taken het meest passend voor iedereen ingevuld te krijgen. Hierdoor blijft het ook leuk en sociaal om samen te zorgen dat jeugd en senioren op een verantwoorde en prettige manier een gezonde sport kunnen beoefenen.

Secretariaat: kollingserf 2a, 7451 XC  HOLTEN    Tel. 0548-362529

KvK Enschede 08128022   Bankrekening 3285.68007

Website: http://www.hvholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer