Feestwinkel De Koff vanaf 1 januari alleen nog digitaal

2

HOLTEN – Holtense ondernemers Remmelt en René de Koff hebben besloten om vanaf 1 januari 2015 aanstaande de verkoop van de feestartikelen uitsluitend via de webwinkel te laten verlopen. Na 6 jaar fysiek een winkel te hebben gehad aan de Oranjestraat te Holten is er een duidelijke trend te zien dat klanten steeds vaker en liever online winkelen. Dat resulteert zich in de omzet van de webwinkel die de laatste jaren is verdrievoudigd en waar die van de winkel terug loopt.  

Dat is voor de eigenaren van de Koff reden geweest om het besluit te nemen om zich verder te concentreren op de web verkopen.

René de Koff: “De kosten voor het onderhouden van een webwinkel is vele malen minder dan het runnen van een fysieke winkel. De medewerkers blijven werkzaam bij de Koff en zullen, net zoals de rest van het team, zich gaan huisvesten aan het hoofdkantoor aan de Fabrieksweg. Online bestellingen kunnen in de toekomst aan dat adres afgehaald worden.”

Ondanks dat Remmelt en René de winkel met veel plezier hebben gerund moeten ze ook met de (digitale) tijd mee gaan. De klanten zijn van harte welkom op de vestiging op het Vletgaarsmaten aan de Fabrieksweg 12. De webwinkel is 24 uur per dag te bereiken via de website http://www.dekoff.nl.

2 Reacties
 1. Leo zegt

  Nemen jullie ook het DHL punt mee?

 2. René de Koff zegt

  Beste Leo,

  Wij nemen het DHL servicepunt niet mee naar het industrieterrein. Wij zijn met DHL in gesprek voor een overdracht op korte termijn bij een andere Holtense ondernemer. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dit bekend maken.

  Mvg,
  René de Koff

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.