Coverband Kroepin viert koperen jubileum aan de Kroepinsweg in Holten

Zaterdagavond 14 april viert de Holtense band Kroepin op de geboortegrond van de band aan de Kroepinsweg 6 op grootse wijze het 12,5 jarig jubileum.

Daar waar het allemaal in 2005 op de zolder van de schuur aan de Kroepinsweg begon, viert de band op 14 april feest. Intussen zijn de bandleden uitgegroeid van een stel enthousiaste jonge tieners tot een professionele coverband die zich onderscheidt met een spetterend mashup-repertoire. De 6 koppige band (Ylse, Ruben, Jordi, Boaz, Rutger en Jorn) brengt een uitgebreide muzikale line up ten gehore. Van Hollandse meedeiners tot harde rock nummers en alles wat de hedendaagse muziekliefhebber waardeert, speelt deze band. Kroepin trekt door het hele land om feesttenten, discotheken en kermissen op de kop te zetten.

In het najaar van 2015 speelde Kroepin in de feestweide al de sterren van de hemel. Toen vierden zij samen met zo’n 700 fans in een kolkende tent hun 10 jarige jubileum. De formule was toen al even simpel als succesvol; een feesttent, een flinke bar, een DJ en een super enthousiaste band. Dit keer is hier een modern dweilorkest uit Zenderen aan toegevoegd. Feest DJ Remco zorgt voor de muzikale intermezzo’s en Ronnie Ruysdael (voormalig leadzanger van de Sjonnies) is als onbetwiste sfeermaker gecontracteerd. Zonder twijfel gaat de jubilerende band zelf met hun fonkelnieuwe show voor het absolute muzikale hoogtepunt van de avond zorgen. De band gaat er vol voor om de sfeer van de vorige editie te evenaren en hoopt stiekem deze zelfs te overtreffen.

Wil je dit feest niet missen, bestel dan nu je ticket op http://www.kroepin.nl en zorg dat je om 19.30 aan de poort van Kroepins Feestweide staat! Bezoek de Facebook pagina eens voor meer informatie over het jubileum van Kroepin.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer