Vrijwilligers gezocht bij kringloop Holten

Holten heeft een mooie kringloopwinkel aan de Keizersweg 39 met o.a. serviesgoed, elektra, boeken, woonaccessoires, spellen etc. en ook nog een loods aan de Jeurlinksweg 7 met grote artikelen zoals meubels, wit- en bruingoed. De winkel en de loods worden geheel bemand door vrijwilligers. Door ziekte, overlijden en werk heeft de kringloop de laatste tijd afscheid moeten nemen van een aantal vrijwilligers. Vooral heren voor in de loods kunnen ze nog goed gebruiken. Mensen die handig zijn om kleine reparaties uit te voeren of die willen helpen met goederen halen en brengen. Maar ook voor in de winkel zelf en bijvoorbeeld voor het innemen, sorteren en prijzen van goederen. Kennis van Kringloop is hiervoor niet vereist. Eens in de 3 weken op de vrijdag of zaterdag. Ook zin om een handje te helpen? Neem dan contact op met Wim Pinkert 0548-363550/06-25193039.
De winkel heeft een leuke uitstraling doordat de vrijwilligers er voor zorgen dat deze elke keer weer leuk is aangekleed en aangepast aan thema’s als Kerst, Pasen, Sinterklaas of het seizoen.

Als je opzoek bent naar iets, dat beslist niet nieuw hoeft te zijn, of als je uit bent op een koopje, of zomaar wat wilt snuffelen, ga dan eens langs bij de Kringloop winkel of loods in Holten. De prijzen zijn gemiddeld goedkoper dan bij andere kringloopwinkels. Ondanks dat de winkel niet in het centrum ligt, weten vakantiegangers deze nog altijd te vinden.
Oude spullen kunnen bij de winkel gebracht worden of ze worden opgehaald door de vrijwilligers. Maar het is geen stortplaats, de spullen moeten wel verkoopbaar zijn.
De vrijwilligers zijn een gezellige en enthousiaste groep mensen, die samen de winkel en loods draaiende houden. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Holtense Muziekvereniging ter ondersteuning van onderhoud en aanschaf instrumenten, opleiding voor de jeugd etc. De openingstijden van de winkel en loods zijn vrijdag van 14.00-17.00 uur en zaterdag van 11.00-15.00 uur.

7 Reacties
 1. Monique ten Dam zegt

  Dirk Flierman…

 2. Max Schuppert zegt

  Glenn ten Berge

 3. Jan Willem Jacobs zegt

  Jordy Kamphuis

 4. Lieke Tijhof zegt

  Leah Wolff

 5. Marnique van der Duin zegt

  Glenn ten Berge

 6. Stefan Huisman zegt

  Erik Jan Stukker

 7. Jordi de Bruijn zegt

  Mick Hofman

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer