Computercursus Windows 7 en Picasa fotobewerking

HOLTEN – Ook dit jaar wordt er weer aandacht besteed aan diverse cursussen in het Kuturhus georganiseerd door stichting Socuwe Holten.

Hieronder wordt aangeboden een computercursus Windows 7 en fotobewerking met Picasa.

Computercursus Windows 7 in Kulturhus

Hebt u de laatste tijd een nieuwe computer aangeschaft? Dan hebt u wellicht ongemerkt het besturingsprogramma ‘Windows 7’ in huis gehaald. Had u al eerder een computer, dan zult u merken dat een aantal dingen er wat anders uitzien of net weer iets anders werken dan u gewend was. Sinds begin van dit jaar heeft het Sociaal Cultureel Werk in Holten daarom het computercursuspakket uitgebreid met een speciale cursus in het besturingsprogramma ‘Windows 7’. U kunt daardoor uw kennis weer wat opfrissen.
 
U leert documenten opslaan, maar ook hoe u deze terug kunt vinden. Verder gaat u mappen maken om bijvoorbeeld foto’s en teksten netjes in op te slaan. Ook leert u de beginselen van de programma’s Paint, Wordpad en de rekenmachine. Help en ondersteuning op de computer wordt behandeld en ook de prullenbak. Kortom: als u wilt leren goed om te gaan met de computer, dan is deze cursus echt een aanrader!

Het Sociaal Cultureel Werk organiseert de cursus Windows 7 ook dit nieuwe jaar weer. Op vrijdag 27 januari van 13.30 tot 15.30 uur zal onder leiding van Gerrit van Zeijts de cursus van start gaan. De cursus bestaat uit 6 lessen, en de deelnemersbijdrage bedraagt € 97,75 inclusief een lesboek. De cursus is ook bedoeld voor mensen die nog nooit iets met de computer gedaan hebben.  

Voor meer informatie en / of opgave, kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Computercursus fotobewerken met ‘Picasa’ in het Kulturhus

Met de komst van de digitale camera komen ook de grote aantallen foto’s. En dat zorgt vaak voor vragen: waar laat ik de foto’s en hoe kan ik ze ordenen? En hoe vind ik ze dan weer terug? Hoe kan ik ze versturen? Hoe kan ik ze bewerken? Op al dat soort vragen zal onze docente in de cursus fotobewerken met Picasa het antwoord geven.

In de cursus wordt er gewerkt met het programma Picasa. Met dit programma leert de docente de deelnemers de belangrijkste handelingen wat betreft het opslaan, ordenen en bewerken van foto’s. Vereisten voor deze cursus: basiskennis van windows.

Het Sociaal Cultureel Werk organiseert de cursus fotobewerken met Picasa ook dit nieuwe jaar weer. Op dinsdag 24 januari van 19.30 tot 21.30 uur zal onder leiding van Diederike van Maurik de cursus van start gaan. De cursus bestaat uit 6 lessen, en de deelnemersbijdrage bedraagt € 100,50 inclusief een lesboek.  

Voor meer informatie en / of opgave, kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer