Kally 4 vliegende start 2de seizoenshelf

0

HOLTEN – Nadat de eerste seizoenshelft toch wat teleurstellend met een 4de plaats was beëindigd, is Kally 4 zeer goed begonnen aan de tweede helft van het biljartseizoen.

De wedstrijd tegen de Driehoek 3 uit Rijssen werd vorig jaar nog thuis verloren met 0-9. De vier gespeelde wedstrijden waren allen van een zeer hoog niveau. Theo Rietberg wist eindelijk weer eens wat winnen was.

Hij liet z’n tegenstander toch nog angstig dicht bij komen, maar toen vond hij het welletjes en trok de wedstrijd naar zich toe. Bas Dekker was de biljart goochelaar van de avond. Zijn tegenstand had na 13 beurten nog maar 7 caramboles nodig om te winnen. Bas die op dat moment nog maar 4 caramboles had speelde een verloren wedstrijd. Zeven beurten later had Bas er 29 punten bij gemaakt en de match zelfs gewonnen.

Nou maken ze bij Kally 4 veel mee, maar zo’n konijn hadden de mannen Bas nog nooit uit de hoed zien trekken. Fantastisch! Ook Bert Jan “Janus’ Goorman wist met geweldige hoge series z’n tegenstander over de knie te leggen. Jammer dat Marnix van der Molen met zijn verloren partij er geen 0-9 van kon maken, maar dit mini smetje kon er niet voor zorgen dat de uitwedstrijd op Rijssense bodem met 2-7 werd gewonnen. Een gezellige avond gecombineerd met zeer goed spel biedt weer perspectief voor dit altijd weer naar succes hunkerende team, maar de platte wagen is nog ver…

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer