Zout voor het goede doel

0

HOLTEN – Dit jaar is er geen ijsbaan, maar een Glazen Huis op de Oude Markt in Enschede. Glad zal het er niet zijn, want Aebi Schmidt Nederland uit Holten, moederbedrijf van de merken Nido en Schmidt, zorgt gratis voor professionele gladheidbestrijding.

Zij maakt en houdt het plein sneeuw- en ijsvrij tijdens Serious Request van 18 t/m 24 december 2012 in samenwerking met de gemeente Enschede en Twente Milieu.

Dat zorgt voor veiligheid, maar levert natuurlijk niet meteen geld op. Reden om ook emmertjes strooizout te verkopen, emmertjes van 6 kg voor € 5,-. De volledige opbrengst komt ten goede aan Serious Request. De emmertjes worden met een professionele zoutstrooimachine op het plein naast het Stadhuis afgevuld. Het initiatief komt van Aebi Schmidt medewerkers Kris Doosje en Frank van Iersel en werd met enthousiasme gesteund door het management.

Zeker 30 medewerkers steken energie in de gladheidbestrijding en verkoop van emmertjes strooizout tijdens Serious Request. Geïnteresseerd? Aebi Schmidt Nederland/Nido is van 18 t/m 24 december actief in het centrum van Enschede.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.