Wandelen in levend kerstverhaal rond de obs de Haarschool

0

HOLTEN – Zoals ieder jaar is het vlak voor de kerstvakantie altijd enorm sfeervol op het schoolplein van de Haarschool in Holten.

Dit jaar wordt het extra bijzonder, want de kinderen gaan met hun ouders, opa’s en oma’s wandelen in een levend kerstverhaal. De kerstwandeling is op donderdag 20 december tussen 17.00 uur en 19.00 uur.

In het verhaal gaan de kinderen terug naar het jaar nul waar Keizer Augustus een oproep doet aan alle inwoners om hun naam in te schrijven in hun geboorteplaats. Iedereen gaat dus op weg om zich in te laten schrijven. Het blijkt dan al gauw dat het een bijzondere nacht is waarin een koningskind wordt geboren. Er gebeuren onderweg allerlei dingen en natuurlijk gaan de kinderen ook op kraamvisite in de stal bij Jozef en Maria en hun kindje Jezus.

Wandelend vanaf het kleuterplein lopen de kinderen via de Nagelhoutstraat, achterlangs de Houtweg, via het Vletgoor en de Wilhelminastraat langs terug naar school. Dat is ongetwijfeld een prachtig gezicht met alle lichtjes onderweg.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.