Laurens Jan Stam gaat op voor tweede voorstelling

0

HOLTEN – Na zijn debuutvoorstelling ‘Uitproberen’ gaat Laurens Jan Stam op voor zijn tweede show ‘Niets onder controle’ op vrijdag 21 en zaterdag 22 december.

De voorstelling wordt eveneens als vorig jaar gegeven in de Achmea-zaal in het Kulturhus.

“Net als vorig jaar zal ik ook dit keer weer af en toe een videofragment laten zien om een van mijn verhalen luister bij te zetten”, vertelt Laurens Jan. “Net als vorig jaar heb ik het over van alles en nog wat. Van de politiek tot de sportzomer, maar ook over samenwonen en de huidige maatschappelijke problemen. Hierbij vertel ik vooral verhalen, afgeleiden van mijn columns, die gelardeerd zijn met grappen”, legt de Holtenaar uit.

Het was niet makkelijk om na vorig jaar weer te gaan schrijven voor een nieuwe voorstelling. “Vorig jaar was het de eerste keer natuurlijk. Dus toen kon ik grappen en materiaal die al jaren in mijn hoofd zaten allemaal uitwerken, nu moest ik echt alles opnieuw verzinnen. Niet makkelijk, wel spannend.”

Het programma staat inmiddels voor het grootste deel op papier, maar zit nog niet in het hoofd van de net verhuisde dertiger. “Ik heb het naast mijn werk ook erg druk met de verhuizing deze maanden. Dat zorgt soms wel voor stress, maar ook voor inspiratie. Zo zullen mensen wel wat herkenbare dingen op dit vlak te horen krijgen.”

De kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar bij de VVV in het Kulturhus en op de site http://www.kulturhus-holten.nl. De voorstellingen beginnen beide avonden om 20.30 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.