Toneel voor een goed doel.

0

HOLTEN – Binnenkort hopen we weer veel Canadese oud-strijders en familieleden te mogen begroeten tijdens onze herdenkingen op de Canadese begraafplaats in Holten. Op dat moment zullen we herdenken dat we 65 jaar geleden dankzij de Canadezen onze vrijheid hebben terug gekregen. Met de nieuwbouw van een informatiecentrum op de begraafplaats zal de bezoeker van veel informatie kunnen worden voorzien over diegenen die het leven lieten om de Nederlanders weer in vrijheid te kunnen laten leven.

Toneelclub Och speelt momenteel het toneelstuk “Nederland Leeft’. In dit toneelstuk wordt stilgestaan bij de dingen van alle dag die zich in deze oorlogsperiode afspeelden.
Toneelclub OCH heeft zich ten doel gesteld om met haar nieuwe toneelstuk gelden te verwerven voor dit goede doel. Na de optredens in Voorst en Laren begin april is er weer een mooi bedrag bijeengebracht. Met 3 uitverkochte volle zalen hebben de mensen mogen beleven wat er bij de familie Hendriks gedurende de oorlog allemaal gebeurde. Het verhaal is pakkend en heel realistisch. Met authentieke filmbeelden worden tussen de taferelen door het tijdsbeeld geprojecteerd op een levens groot scherm. Kortom een veelzijdig schouwspel dat u niet mag missen. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 6,50 per stuk bij het VVV kantoor of te bespreken op http://www.toneelcluboch.nl.

Op 30 april is er een middagvoorstelling om 14.00 uur. Op 1 en 3 mei bent u ’s avonds van harte welkom om 20.00 uur. De verkoop is inmiddels gestart en verloopt zeer voorspoedig. Bij voldoende belangstelling kan er mogelijk nog een extra voorstelling gepland worden. Wacht u niet te lang met het afhalen of bespreken; er zijn maximaal 180 kaarten per voorstelling beschikbaar.

OCH hoopt aan het eind van de laatste voorstelling een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan de Stichting Informatiecentrum Canadese Begraafplaats Holten. U kunt daar, door te komen ook uw steentje aan bijdragen. Een deel van de entreegelden wordt namelijk afgedragen aan dit goede doel.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.