Diessenplas eert Canadese Veteranen op 4 mei

0

HOLTEN – Op dinsdag 4 mei, zullen er in het kader van de nationale 4 mei herdenking twee bijzondere activiteiten plaatsvinden bij de Diessenplas in Holten.

Tussen 12.00 en 15.00 uur, zullen er 15 militaire voertuigen uit de tweede wereldoorlog worden opgesteld door de “Groene Soos”. De “Groene Soos” is een vereniging van liefhebbers van historische voertuigen uit de tweede wereld oorlog. De leden van deze vereniging voelen zich allen betrokken bij de tweede wereld oorlog, en betrokken bij het eerbetoon aan de Canadese Veteranen, die op 4 mei in Holten zullen zijn.

De leden van deze vereniging zullen met veel enthousiasme, belangstellenden te woord staan over deze historische voertuigen. De voertuigen zullen worden opgesteld voor de Diessenplas. Om ongeveer 14.00 uur  zal de Canadese “Volunteer Band” uit Vancouver, een optreden verzorgen in de tuin van Diessenplas, in aanwezigheid van de Canadese Veteranen. Aansluitend zullen de Veteranen en de bandleden, in de militaire voertuigen, naar Markelo worden gebracht door de leden van de “Groene Soos”. Bij”het wapen van Markelo” zullen de voertuigen worden opgesteld voor belangstellenden. De “Volunteer Band” uit Vancouver, zal hier ook een kort optreden verzorgen. Het concert en het bezichtigen van de voertuigen, is vrij toegankelijk. Alle belangstellenden zijn van harte welkom om dit bij te wonen. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.