Oplettende politiemensen betrappen vrachtautokrakers

Holten – Doordat hen op woensdagmorgen 21 februari, rond 03.30 uur, een vreemd geparkeerd vrachtautootje opviel op de parkeerplaats voor vrachtwagens "Bolder" langs de A1 bij Holten, gingen politiemensen een en ander controleren. Geconstateerd werd dat de sleutel in het contactslot zat en dat de auto open was.
Bij controle van de geparkeerde vrachtwagens, waarvan alle chauffeurs lagen te slapen, bleek dat bij een groot aantal zeilen deels waren opengesneden of de laadklep was geopend.

De politiemensen hadden het vermoeden dat ze de dader dan wel daders hadden overlopen en een collega met een diensthond kwam ter plaatse. Met de diensthond werd een onderzoek in de omgeving ingesteld en na verloop van tijd konden twee mannen worden aangehouden die zich hadden verstopt.

Deze twee, beiden afkomstig uit Eindhoven en 20 en 26 jaar, zijn aangehouden en voor verder onderzoek opgesloten. Ook het vrachtautootje, eigendom van een verhuurbedrijf uit Eindhoven, is meegenomen naar het bureau. Onbekend is nog of  de twee reeds spullen uit de vrachtauto’s hadden weggenomen. Een onderzoek wordt ingesteld.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.