Koninklijke Onderscheidingen Algemene Gelegenheid 2011 (Lintjesregen)

HOLTEN – Wie kan een Koninklijke Onderscheiding aanvragen?

Iedereen kan een onderscheiding aanvragen voor een inwoner of inwoonster van de gemeente Rijssen-Holten. Als u plannen in die richting hebt, dan is het verstandig eerst contact op te nemen met het bestuurssecretariaat. Daar kunnen de medewerkers in grote lijnen aangeven of de verdiensten inderdaad van dien aard zijn dat u een voorstel kunt indienen. Ook leggen zij u dan precies uit hoe u te werk moet gaan.

De behandeling van een voorstel kost veel tijd. Daarom is het belangrijk dat u uw aanvraag op tijd indient. Voor uitreiking bij de Lintjesregen op vrijdag 29 april 2011 moet uw verzoek uiterlijk op woensdag 14 juli 2010 bij de burgemeester worden ingediend. Aanvragen die na deze datum binnenkomen kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Als u een Koninklijke Onderscheiding wilt aanvragen voor een andere gelegenheid, dan is het raadzaam uw aanvraag minimaal zes maanden voor de beoogde uitreikingsdatum bij de burgemeester in te dienen.

Meer informatie
Voor het indienen van uw voorstel of vragen daarover kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat van de gemeente Rijssen-Holten. Vraagt u naar Jenny Holtrop, t (0548) 854 462 of Aafke Smit, t (0548) 854 468.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.