Inloopbijeenkomst Belevingspad Holten

1

HOLTEN – Enkele jaren geleden is de visie Heerlijk Holten opgesteld. Meerdere projecten uit deze visie zijn uitgevoerd of zijn in uitvoering. Andere projecten zijn in de voorbereidende fase. Een project waar we u graag meer over willen laten zien, is het Belevingspad (verbinding tussen Holten centrum en de Holterberg). Hiervoor organiseren we een inloopbijeenkomst op dinsdag 17 juni 2014 van 18.30 tot 20.30 uur, in zaal 3 van het Kulturhus.

Het Belevingspad loopt vanaf de Smidsbelt, langs de nieuwe winkels op de Kalfstermansweide, naar het station en van daaruit via de Beukenlaan naar het hoofdsteunpunt op de Holterberg. Langs de route komen diverse aantrekkelijke elementen en ‘attracties’ voor jong en oud. Daarmee wordt een sterke en zichtbare verbinding tussen het centrum van Holten en de Holterberg gemaakt. Op deze route worden ook 2 kunstwerken aangebracht. Deze kunstwerken zijn niet alleen eyecatchers, maar zijn ook functioneel aanwezig om te kunnen genieten van het mooie uitzicht langs de route op de Holter Enk en het dorp Holten. Voor de toelichting op het ontwerp is ook de kunstenaar aanwezig.
Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u per mail op de hoogte blijven van ontwikkelingen in Holten? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief via: heerli[email protected].

1 reactie
  1. Peter zegt

    In het artikel wordt gesproken over de nieuwe winkels op de Kalfstermansweide , er zijn echter geen winkels op de Kalfstermansweide.
    Al deze winkels zijn gevestigd aan het ZWARTEPAD.
    Een beetje meer acuratesse in deze zou dan dus ook gepast zijn.
    De Kalfstermansweide is een parkeerterrein en het ZWARTEPAD is een straat waaraan winkels zijn gevestigd met allemaal een huisnummer en postcode.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.