Jubilerende tractor club Holten

0

HOLTEN – Voor de een is het niet meer dan oud ijzer, voor de ander is het dé ultieme hobby: Oldtimers! En dit is het zeker voor de neven Joop en Gerrit Wansink uit Holten

Dit was 25 jaar geleden reden om samen met een groep enthousiastelingen én trotse bezitters van oude tractoren een tractorclub op te richten. Het enthousiasme van deze groep werkte zo aanstekelijk naar anderen, maakte nieuwsgierig. Met als resultaat dat het ledenaantal werd vergroot.

De activiteiten van de clubleden bestaan uit het deelnemen aan toertochten,en het bezoeken van oldtimershows zodat ze hun materialen  kunnen laten zien aan het grote publiek.

Zaterdag 21 juni viert de Holtense Oude Tractorenclub haar jubileum met een toertocht. Ruim 60 tractoren nemen hieraan deel. De tocht gaat door het mooie buitengebied van Holten. Vanaf half tien arriveren de tractoren op het opstelterrein bij het  Stuurhuus van de MAC aan de Beusebergerweg in Holten. De Toertocht gaat om 10.00 uur van start. Om 16.00 uur is het eindpunt weer bij het Stuurhuus. De avond wordt in stijl afgesloten met een feestavond.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.