Holterenk wint prijs

0

HOLTEN – Voor groep 4 van basisschool De Holterenk in Holten was het gisteren feest. De leerlingen werden verrast met het nieuws dat ze de eerste prijs hadden gewonnen bij een verloting. De prijs, een schoolreisje naar Dierenpark Wissel voor de hele klas inclusief de activiteit KidsPower (een middag als dierverzorger), werd uitgereikt door de algemeen directeur van Zodiac Zoos en mascotte Zoodey, de kleine panda.

Om half 11 kwam Zoodey de aula van de basisschool binnenlopen waar de maandafsluiting van groep 4 net werd afgerond. Een grote verrassing want de kinderen wisten zelf niet dat ze hadden meegedaan aan de verloting; ze waren opgegeven door hun juf. Nadat de algemeen directeur van Zodiac Zoos, Hans van Weerd, uitleg had gegeven over Zoodey de kleine panda en de reden van hun bezoek aan de basisschool, heeft hij de eerste prijs uitgereikt. Aansluitend mochten de kinderen op de foto met Zoodey.

De kinderen gaan met hun klas op schoolreis naar Dierenpark Wissel. Ze ontmoeten niet alleen alle dieren van het dierenpark, waaronder de kleine panda. Ze gaan ook deelnemen aan de activiteit KidsPower; een middag als dierverzorger. Door voer klaar te maken, verblijven schoon te maken en natuurlijk ook de dieren te voeren, krijgen de kinderen de kans om te ervaren hoe het voelt om dierverzorger te zijn. Een bijzondere ervaring! De kinderen waren dan ook door het dolle toen ze de prijs in ontvangst namen.

Niet alleen ODBS de Holterenk is in de prijzen gevallen. Groep 3 van OBS De Landweert uit Venray heeft de tweede prijs gewonnen: een schoolreisje voor de hele klas. Basisschool Het Harspit uit Ternaard heeft het Madagaskar lespakket gewonnen.

Zodiac Zoos is de overkoepelende organisatie van Dierenpark Wissel te Epe, Zoo Parc Overloon te Overloon, Aqua Zoo Friesland te Leeuwarden, Zoo Labyrinth Boekelo te Boekelo, BestZOO te Best en Kasteeltuinen Arcen te Arcen. De parken van Zodiac Zoos kenmerken zich door een bijzondere flora en fauna en een natuurlijke uitstraling op basis van "Landscape Immersion".

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer