Henk Hovenkamp 10 jaar in dienst

HOLTEN – Afgelopen vrijdag werd Henk Hovenkamp door Wim Jansen van BEMEI in de bloemetjes gezet.

Maar liefst 10 jaar is Henk inmiddels werkzaam geweest voor het bedrijf. Op zich is dit niet zo bijzonder. Maar in dit geval wel. Henk is namelijk 10 jaar werkzaam bij het bedrijf en daarbij ook gepensioneerd.

In 2002 trad Henk op de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar aan als oproepkracht bij het bedrijf en vervoerde sinds die tijd vele zaken voor BEMEI van en naar toeleveranciers maar ook naar diverse opdrachtgevers.
Henk is een ware ambassadeur voor het bedrijf en draagt het bedrijf op een positieve wijze uit naar de diverse relaties die hij bezoekt op zijn ritten met de transportbus.

Bemerkt hij dat bij een van de toeleveranciers van BEMEI de leveringen af en toe wat stroef dreigen te gaan lopen dan neemt hij een, door zijn vrouw Corry zelfgebakken, taart mee en alles loopt weer op rolletjes. Maar ook een helpende hand bieden in de werkplaats daar waar nodig is voor Henk geen probleem. Reden genoeg dus voor BEMEI om Henk Hovenkamp met zijn 10 jarige jubileum te feliciteren.

Met het bereiken van zijn 75 jarige leeftijd is hij nog steeds goed gezond en trekt dagelijks met zijn vrouw de nodige baantjes in het zwembad om lekker fit te blijven. BEMEI hoopt nog lang van zijn diensten gebruik  te mogen maken en wens Henk en Corry Hovenkamp nog vele gezonde jaren samen tegemoet.

2 Reacties
  1. De Snelste zegt

    Hoezo pensioenleeftijd naar 67 ? Waar zeuren ze over. Proficiat Henk !!

  2. De Snelste zegt

    Hoezo pensioenleeftijd naar 67 ? Waar zeuren ze over. Proficiat Henk !!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer