Grootse zeskamp tijdens Koninginnedag in het centrum van Holten

HOLTEN – Vanaf 14.00 uur is er een grootste sterrenslag op de dorpsstraat en smidsbelt in Holten.

Bedrijven, verenigingen, buren, vriendengroepen kunnen zich uitleven tijdens een grootst opgezette zeskamp met diverse attracties o.a.; een rokken voetbalveld, survivalbaan, gladiatoren kussen, bungeerunbaan of elkaar met een zak van een balk afslaan.

In samenwerking met de Holtense Horeca, Oranjevereniging Holten en de Koff Verhuur is er een zeer breed Koninginnedag festival sinds jaren weer in het centrum van Holten. Zo is er door de kinderen een rommelmarkt, een vrij podium vanaf 16.00 uur en speelt er vanaf 20.00 uur op het Smidsbelt de sounds van de band Realtime.

De bedoeling is dat de sterrenslag een jaarlijks terugkerend evenement zal worden en dat het winnende team van het jaar ervoor weer gaat strijden voor de felbegeerde wisselbeker. Bedrijven, verenigingen, buren, vrienden groepen kunnen zich aanmelden voor de sterrenslag zeskamp via De Koff t.: 0548-542232 of per e-mail [email protected]. Een groep dient minimaal uit 6 personen te bestaan. Maar ook kunnen individuen zich aanmelden voor 1 van de gemixte groepen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer