Dauwpopticket opwaarderen naar VIP-kaart

HOLTEN – Rabobank West Twente biedt Dauwpopbezoekers de kans om hun tickets op te waarderen tot VIP –kaart.

Rabobank West Twente heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Ev’Hands, de organisator van Dauwpop. Dit evenement biedt een perfect platform om in contact te komen met de doelgroep jongeren. Organisator Rob Telgenkamp en Pieke de Zwart, Directeur Particulieren van Rabobank West Twente gaven aan dat ze zeer tevreden zijn, dat ze op deze wijze iets voor elkaar kunnen betekenen.  

Tegenwoordig heeft ruim de helft van de jongeren al een smartphone en dit percentage neemt nog steeds snel toe. Met deze telefoontoestellen is het ook mogelijk mobiel te bankieren. Dit houdt in dat je je saldo en bij- en afschrijven kunt checken en geld kunt overmaken, waar en wanneer het uitkomt. Klanten kunnen de Rabo Mobielbankieren App gratis downloaden en met een beveiligde toegangscode activeren.

Om deze App te promoten heeft Rabobank West Twente, in samenwerking met Dauwpop een actie opgezet waarbij bezoekers van dit festival kans maken op een upgrade van hun ticket tot VIP-kaart. Dit betekent dat je met je ticket toegang hebt tot de VIP-area en onder andere een backstage tour kunt meemaken. Wat je hiervoor moet doen: de App downloaden en je gegevens achterlaten op de actiewebsite http://www.rabobankzieje.nl. Onder de deelnemers worden 10 x 2 VIP-upgrades verloot.

Ook op de Dauwpopdag zelf zal de Rabobank zichtbaar aanwezig zijn op het festivalterrein. Vorig jaar werden er handige waaiers uitgedeeld, waarmee meerdere drankjes tegelijk gehaald konden worden. De bezoekers maakten hier gretig gebruik van. Dit jaar heeft de bank wat anders in petto. Wat? Dat blijft nog een verrassing, maar zorg in ieder geval dat je de Rabo App gedownload heb en zoek het promoteam op in de nieuwe Beach Area. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer