Franse winnaar en Engelse winnares Gasunie Junior Cup

0

HOLTEN – Raphael Montoya uit Frankrijk kwam als eerste man over de eindstreep bij de Gasunie Junior Cup. De eerste vrouw was Lucy Hall uit Groot-Brittannië. Het deelnemersveld bestond in totaal uit bijna zestig mannen en ruim twintig vrouwen.

Montoya eindigde als eerste in een tijd van 59:27. “Het fietsen viel erg tegen, de Holterberg was vrij steil. Dat ik heb gewonnen, was voor mij een grote verrassing. Ik had hoogstens een top 5-noteringverwacht.” Nummer twee werd Sébastien Court uit Frankrijk en als nummer drie eindigde Wian Sullwand uit Zuid-Afrika.

Hall won bij de vrouwen in een tijd van 01:04:56. “Ik wist dat ik als eerste uit het water moest zijn en daarna de voorsprong moest vasthouden. En dat lukte. De concurrentie was sterk, vooral bij hetlopen. Toch is het gelukt als eerste over de finish te komen. Het parcours was geweldig.” Nathalie van Coevorden uit Australië eindigde als tweede en Renata Fuchs uit Hongarije als derde.

De Gasunie Junior Cup omhelst de volgende afstanden: 1500 meter zwemmen, 38,7 kilometer fietsen en 10,4 kilometer hardlopen.

Uitslag heren:
1: Raphael Montoya (FRA)
2: Sébastien Court (FRA)
3: Wian Sullwand (RSA)

Uitslag dames:
1: Lucy Hall (GBR)
2: Nathalie van Coevorden (AUS)
3: Renata Fuchs (HUN)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer