Start Triathlon zwemtraining bij ZPC Twenhaarsveld

0

De triathlon zwemtraining van 2009 was een groot succes en daar gaat ZPC Twenhaarsveld dit jaar  een vervolg aan geven.

Iedere triatleet weet dat een zorgvuldige voorbereiding belangrijk is voor een goede eindkwalificatie en het verschil maakt tussen vermoeid en gesloopt de finishlijn passeren.
Veel triatleten verspelen op het eerste onderdeel ‘zwemmen’ al veel van hun krachten. Gebrek aan goede techniek is een belangrijke oorzaak.

In de afgelopen maanden is al op conditie en techniek getraind met lopen en fietsen. Zwemmen biedt wat dat betreft minder mogelijkheden binnen onze gemeente en daar gaan we als zwemclub wat aan doen!  Tijdens een 8 tal trainingssessies van een half uur wordt aandacht besteed aan de zwemtechnieken en conditie. Daarnaast wordt er op maat training gegeven. 

De triathlonzwemtraining start op woensdagavond 19 mei en duurt van 20.30 tot 21.00 uur in het buitenzwembad Twenhaarsveld. Met uitzondering van 2 juni (ivm de zwemvierdaagse) wordt er 8 woensdagavonden getraind. De training wordt verzorgd door een deskundige ZWEMtrainer met assistenten. De kosten voor de gehele sessie bedragen €25,–.

Op de site van ZPC Twenhaarsveld kan een aanmeldings- en een intakeformulier worden gedownload: http://www.zpctwenhaarsveld.nl/Triathlon_Holten.htm.

Het intakeformulier dient om je wensen en verwachtingen kenbaar te maken, zodat hier tijdens de trainingen rekening mee gehouden kan worden.
Deze formulieren dienen ingevuld en ondertekend (ivm. automatische incasso) ingeleverd of opgestuurd te worden naar het secretariaat van de zwemclub.

Het adres staat vermeld op het formulier. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.