De Waag Reunie Programma bekend

{mmp3}waagmix.mp3{/mmp3}

HOLTEN – Eindelijk gaat het dan gebeuren, een ouderwetse reünie van de roemruchte Bar dancing de Waag, met muziek uit die mooie oude tijd. De deejay’s van toen zijn van de partij, en ook oud personeelsleden zullen weer achter de tap te zien zijn.Een lang gekoesterde wens van Peter Janssen, eigenaar van Grand café het Keuntje gaat dan ook in vervulling.In de jaren zeventig en tachtig was hij de uitbater van de enige Holtense dancing.

Vrijdag 18 November
Vanaf 17.00 uur
Tox Buut Colee

Zaterdag 19 November
Vanaf 20.00 uur
Tox Paul v/d Made Kasse

Zie ook: http://www.swing-night.nl

Bar dancing de Waag vervulde vooral op de vrijdagavond en zaterdagavond een regiofunctie.De deejay’van toen waren plaatselijke beroemdheden en velen hebben hun huidige echtgenoot ontmoet op de sfeervolle dansvloer van de Waag. De gebroeders Janssen stonden bekend om hun harde maar rechtvaardige toegangsbeleid.Vanuit het piepkleine gaatje in de toegangsdeur werd er soms letterlijk gevochten om binnen te komen.De “ Fokkies” waren generaties lang achter de bar te vinden. Legendarische Deejay’s als Gerrit “Kasse” Tijhof en Paul van der Made (Anton Bulsink) zullen je op zaterdag 19 november dan ook weer een ouderwetse jaren zeventig gevoel geven.

Op vrijdag 18 november vanaf 17.00 uur wordt het weekend al afgetrapt met Deejay Tox die samen met zijn kornuiten van toen Marcel Colee en Buutje van Hoevelaak de jaren tachtig weer in het zonnetje zetten.Deze heren zullen alleen vanaf vinyl draaien. Dus de ouderwetse 45 toeren platen zullen weer op de Technics draaitafels liggen.

Mocht je nog in het bezit zijn van oude Dancing de Waag munten of het toegangspasje of nog erger de beruchte consumptiekaart, dan kun je rekenen op een leuke surprise gift! De verwachting is dat het gezellig druk gaat worden, voorverkoop is er niet, want de entree is gewoon gratis!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer