Dames HV Holten verliest na mindere eerste helft van Voorwaarts 2

De handbaldames van Holten kwamen zeer goed uit de startblokken door twee mooie snelle doelpunten van Julia Hanevelt en Marjolein Nijland. Echter door meerdere break-outs, een penalty en een aantal goede schoten konden de dames van Voorwaarts 2 uit Twello, ondanks het goede verdedigen van Holten snel uitlopen tot een stand van 3-11 in het voordeel van Voorwaarts. Door meerdere dames te wisselen en in de verdediging nog net iets feller te staan, konden de dames van Holten terug komen tot een ruststand van 7-14.
In de rust werd afgesproken dat er naast fel te verdedigen ook veel feller aangevallen moest worden. Dit had gelijk effect, want binnen twee minuten scoorde Holten drie keer (2x Marieke Haverslag 1x Marjolein Nijland) zonder een tegendoelpunt te incasseren. Door goed en constant keepers -en verdedigend werk kwam de aanval van Voorwaarts er moeilijk doorheen. De stand ging gelijk op door veel verschillende systemen te hanteren en een aantal goede succesvolle schoten van Carmen Nijenhuis en Marjolein Nijland. Uiteindelijk is de wedstrijd toch geëindigd met een uitslag van 20-28 in het voordeel van Voorwaarts.
Ondanks de nederlaag was het toch goed om te zien dat Holten in de tweede helft alles op alles zette om er toch nog een goede wedstrijd van te maken en hebben de dames tevens laten zien dat ze over heel veel doorzettingsvermogen beschikken.
Doelpunten:
Marjolein Nijland 8, Julia Hanevelt 3, Carmen Nijenhuis 3 Joyce Kappert 2, Marieke Haverslag 2, Gitta Bekkernens 2

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer