Containeracties 2018

3

In 2016 heeft de gemeente meerdere omwisselacties georganiseerd voor het gratis omruilen van de kleine (140 liter) voor een grote (240 liter) groene container en het ophalen van een extra GFT- of PMD-container.

Ook in 2018 organiseert de gemeente containeracties. Wilt u uw container in 2018 gratis komen omruilen voor een ander formaat of een extra container komen ophalen? Dien dan een aanvraag in via [email protected] of maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch via het meldpunt t (0548) 854 856. Vergeet bij uw aanvraag niet uw adresgegevens te vermelden.

Omruilen of ophalen alleen mogelijk na aanmelden
Alleen na aanmelding is het mogelijk om uw container te komen wisselen of ophalen. Op basis van het aantal aanmeldingen worden de containers besteld, geregistreerd en klaargezet voor de acties. Het is daarom niet mogelijk om zonder aanvraag een container te komen ophalen. Om de container op de hieronder genoemde data te kunnen ruilen of ophalen vragen wij u, in verband met de levertijd van containers, minimaal vier weken voor de genoemde datum uw aanvraag in te dienen.
Data containeractie 2018

De data voor de containeracties in 2018 zijn:
Zaterdag 3 februari, tussen 9.00 en 12.00 uur;
Zaterdag 12 mei, tussen 9.00 en 12.00 uur;
Zaterdag 13 oktober, tussen 9.00 en 12.00 uur.

U kunt de container omruilen of ophalen bij het afvalbrengpunt in Rijssen aan de Nijverheidsstraat 17a en in Holten aan de Montageweg 14. Als u de container niet zelf wilt of kunt omruilen of ophalen, kunt u de container ook laten bezorgen voor € 20,00. Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!
3 Reacties
 1. Yvonne Vlogtman
  Yvonne Vlogtman zegt

  Patrick Vreugdenhil

 2. Mandy Harrewijn-Oldenhof
  Mandy Harrewijn-Oldenhof zegt

  Desiree

 3. Arriette Kruisdijk-Gerritsen
  Arriette Kruisdijk-Gerritsen zegt

  Joyce Anbergen

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer