24e MAC-Vakantiefietstocht

HOLTEN – Ook dit jaar heeft Motor-en Automobielclub “de Holterberg” weer een fietstocht op haar agenda geplaatst en wel op zondag 29 juli a.s.

Hopelijk zijn de weergoden de organisatie wat gunstiger gezind dan vorig jaar, toen werd vanwege het zeer slechte weer de geplande 24e editie van dit evenement afgelast. Slechts 4 dappere deelnemers melden zich toen aan het ‘vertrek’ en dat zag men echt niet zitten.

De uitgezette route werd keurig opgeborgen in de kast en deze zal nu dus weer tevoorschijn worden gehaald. Het betreft volgens ‘kenners’ een prachtige route welke loopt in westelijke richting, zeg maar Loo-Bathmen, Bathmen, Lettele, Okkenbroek, Apenhuizen en dan zo weer richting Holten. De lengte bedraagt ongeveer 42 kilometer en onderweg zijn er weer de gebruikelijke stops: koffiestop, stop met ‘broodje gezond’ en een ‘theepauze’. En dit alles voor een bedrag van slechts € 4,00 p.p. (all in).

Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf het MAC-clubhuis ’t Stuurhuus, Beusebergerweg 37 Holten, tel 0548-364716.

Voor info: Ep Krikkink, tel. 0572-32 12 30

                  Mans Stegeman, tel. 0548-72 35 50

Voor de laatste gegevens kunt u altijd terecht op onze site:

http://www.macdeholterberg.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.