22 jaar vrijwilliger bij Keunefeesten

0

HOLTEN – Al 22 jaar helpen vrijwilligers met de feesttent op en afbreken op Kalstermansweide  voor de jaarlijkse keunefeesten.

Zo’n  12 vrijwilligers en 4 tentenbouwers zijn hier druk mee Volgens Bas die alles een beetje regelt kent iedereen zijn taak, bij het opbouwen en afbreken, dat werkt wel prettig. Johan krieger bijna 78 jaar heeft te kennen geven te wiilen stoppen als vrijwilliger samen met Gerrit Sluiter die niet aanwezig was. Johan zegt ik word er te oud voor.

Heb vaak last van mijn knie. Ik heb het al meer dan tien jaar geholpen met de feest op te bouwen en weer afbreken. Johan doet vegen opruimen en gaat met een prikker rond met een emmer enz.

Om 10.00 uur is er gezamenlijk koffie drinken bij Brasserie Smaakvol. Tussen de middag eten ze hier gezamenlijk ook een uitsmijter.  Daarna nog een rondje lopen en kijken of er nog wat ligt. Het plein word schoon opgeleverd zodat de gemeente Rijssen-Holten er geen werk mee heeft alleen de wegenwagen komt.

De tentenbouwers zoeken nog vrijwilligers of vutters  die mee willen helpen. Men kan zich aanmelden bij oud (Beestje) Henk Brinkman tel 0548-364377 of  bij Erik Spengelink . We zullen Johan Krieger en Gerrit  Sluiter missen, namens alle tentenbouwers bedankt voor je trouwe inzet.

Helaas waren niet alle vrijwilligers aanwezig voor het fotomoment.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.