Workshop schilderen/ Vrij werken

0

HOLTEN – Een nieuw seizoen, een nieuwe kans om eindelijk  (weer) te gaan schilderen.

Doe mee met een van de workshops , die Tineke Hitman nu al enkele jaren geeft in Holten.

Maandagochtend 16 september en dinsdagavond 17 september starten we. De eerste periode loopt tot  half december, daarna is er een vervolgcursus tot eind maart. In maart  sluiten we af met een kunstreisje naar een van de vele musea in Nederland.

Op de maandag van 9.30 tot 11.30 in het atelier bij Gerverdink Nijhuis werken we aan een thema. Heb je al eens geroken aan het schilderen, maar wil je wat verder komen,  dan is dit de goede plek voor je , met een gezellige sfeer. Ook de beginner is welkom!

Op de dinsdag avond van 19.30 tot 21.30  is er weer “Open Atelier” in het Kulturhus te Holten.                                                                                                                                                      Wil je je eigen weg gaan, heb je geen zin in groepsopdrachten  of kun je al schilderen, maar kom je er thuis niet aan toe, dan is dit een geschikte avond voor je. Tineke is er voor advies, ze staat je graag bij.                                                                                                                             Het is een kleine groep, dus voor een beginner is er ook nog plek. Er kunnen nog een paar mensen meedoen met deze leuke groep enthousiaste schilders.

Meer weten ?: http://www.tinekehitman.nl /06-42060100/[email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.