Winterpret bij Dondertman

0

HOLTEN/ESPELO – Vooruitlopend op Kerstvaria (26 december) en alle activiteiten gedurende de kerstvakantie biedt Kinderboerderij Dondertman zondag 18 december jong en oud volop vermaak tijdens het evenement Winterpret.

De poort is open tussen 10:00 en 17:00 uur.
Het gevarieerde programma biedt live muziek, sfeerverlichting en als vanouds laten midwinterhoornblazers hun sonore wegstervende klanken over het terrein schallen. Kinderen kunnen een ritje met de kerstman in zijn arrenslee of een ezelritje maken of desgewenst rondje met de langzamerhand welbekende Dondertman Express. Het terras bij het Boshuus wordt omgetoverd in een Activiteitenplein met allerhande spellen. Verder is er een ballonkunstenaar en kan de inwendige mens zich onder andere tegoed doen aan vers gebakken pannenkoeken. Tenslotte kunnen kinderen broodjes bakken, zorgt een ballonkunstenaar voor vermaak en kan een wens opgehangen worden in de wensboom bij het Boshuus.

Maandag 26 december biedt Kerstvaria als vanouds een mengeling van een kerst- en winterevenement ook tijdens de kerstvakantie is er voor de kinderen vrijwel dagelijks het nodige te beleven en te doen. Meer informatie op http://www.kb-dondertman.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.