Wegens succes herhaald: Beginners Bootcamp Clinic!

0

HOLTEN – Beginners Bootcamp is een combinatie van ’start to run’ in de vorm van loopscholing, wandelen, joggen en hardlopen afgewisseld met kracht en bootcamp oefeningen.  Dus wil ( of moet;) je wel eens beginnen met sporten maar kan je nog geen 100 meter hardlopen; bestempel je jezelf als echt niet sportief of wil je gewoon gezellig sporten? Kom dan nu van de bank af en meld je aan. Tot en met de kerstdagen gaan we samen op een gezellige manier in de buitenlucht  conditie opbouwen. Stapsgewijs en hènig an. Dit jaar gaan de calorieën er dus vóór de kerst al af J We sluiten elke week af met een sportdrankje en lekker fruit.

    Wanneer: De eerste Beginners Bootcamp clinics zijn op woensdag 8 oktober om 18.45 uur , daarna is het elke woensdagavond t/m december.

    Locatie: we starten in de maand oktober vanaf het station ( parkeerplaats) in Holten. Daarna wekelijks een andere locatie.

    Wil je het eens proberen? Meld je aan voor een gratis proefles via [email protected] We kijken naar je uit!

En lijkt Bootcamp je gaaf en heb je al een redelijke conditie dan nodigen we je graag uit voor de gevorderden Bootcampgroep,  elke woensdagavond om 20.00 uur. Elke week een ander programma waarbij kracht, conditie en coördinatie getraind wordt.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.