Eerste Kinderstraat in Holten

1

HOLTEN – Op woensdagmiddag 15 oktober vindt de eerste ‘Kinderstraat’ in Holten plaats.

Een Kinderstraat: daar draait alles om kinderen die veilig kunnen buitenspelen! Want was is er nu leuker dan dat?? Bijna ieder kind speelt graag buiten, maar dat is niet altijd mogelijk door hardrijdend verkeer of gebrek aan ruimte en speelgelegenheid.  

In samenwerking met speel-o-theek ‘de Boshut’ van ViaVie Welzijn organiseert deze straat daarom tussen 12.00 en 15.00 uur een Kinderstraat. Auto’s, brommer en fietsers mogen er even niet komen, zodat er veilig buiten gespeeld kan worden. En er zal genoeg te doen zijn! Lekker springen op het springkussen, meedoen aan het step- en skeltertoernooi, laat je schminken, kleur de stoeptegels mooi in: actief buiten spelen wordt het aan de Tuinstraat in Holten! Neem daarbij een lekker muziekje, een glaasje limo en hopelijk lekker weer, en het buitenspeel-festijn is compleet.
Wilt u meer informatie over de Kinderstraat? Neem dan contact op met ViaVie Welzijn om in contact te komen met de Kinderstraatcommissie van de Tuinstraat: http://www.viaviewelzijn.nl, 0548 36 27 55, [email protected]

1 reactie
  1. geen zegt

    volgens mij was KDV kakelbont hiermee al jaren eerder begonnen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.